Előfizetői tartalom

Használt lakás is lízingelhető az Erste Banknál

Portfolio
Bővítette termékkínálatát 2007. január 17-től az Erste Ingatlanlízing Zrt.: immár használt lakások megszerzéséhez is igénybe vehetik az ügyfelek ezt a finanszírozási formát, sőt már nem csak devizabelföldi, hanem devizakülföldi magánszemélyeket is finanszíroznak. A társaság új vezérigazgatójának Várkonyi Csabát nevezték ki, aki korábban az Erste Bank vállalati üzletágának termékfejlesztési igazgatója volt.

Az Erste Ingatlanlízing Zrt. tavaly júliusban lépett be az ingatlanlízing piacra, ahol először új lakásokra kínált nyíltvégű pénzügyi lízinget devizabelföldi magánszemélyek részére. A társaság idén tovább bővítette kínálatát és immár használt lakások is lízingelhetők zártvégű pénzügyi lízing formában. Jövedelem alapon az ingatlan értékének akár 100, fedezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés