Előfizetői tartalom

A Richter és a MOL mentette meg a BUX-ot

Portfolio
A reggeli enyhe erősödést követően folyamatos csökkenést mutatott a BUX, mely a nap végén megérkező vételi erőknek köszönhetően végül 0.1%-os erősödéssel 24,218 ponton zárt. A régiós társak szintén bizonytalanok voltak, a PX 0.35-kal, a WIG20 pedig 0.1%-kal került feljebb, míg az olajárak emelkedésének köszönhetően az RTS 0.5%-os pluszban zárta a napot.

MOLReal-time árfolyamInformációs panel A hazai börze főbb részvényei közül a MOL piacán a nap végére megjelentek a vevők, akiknek köszönhetően az olajpapírok 0.7%-os erősödéssel 20,700 forinton, napi maximumon zártak. A Richter szintén a nap végén húzott bele, a gyógyszergyártó részvényei 2%-kal 39,400 forintig értékelődtek fel, mely szintén napi maximumnak számít....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés