Előfizetői tartalom

3-4 hét múlva megtörhet az optimizmus (Raiffeisen a részvénypiacokról)

Portfolio
Rövid távon, 1-3 hónapos távlatban továbbra is negatívnak tartják a részvénypiac kilátásait a Raiffeisen részvénypiaci stratégái. A hazai börzén a hét második felében jelentő gyógyszergyártók lehetnek középpontban, a Richter esetében nem számítanak meglepetésre, az Egisnél viszont "igen fontosak lehetnek az apró részletek."

Nemzetközi kitekintés. "Tovább dübörgött az amerikai eredményjelentési szezon, emellett számos fontos makroadat is befolyásolta a hangulatot. Az elmúlt heti gyorsjelentések bár vegyesek lettek, továbbra is a nagyobb meglepetések pozitív irányúak voltak. A múltra vonatkozó makroadatok (GDP, fogyasztás, felfelé módosított munkaerőpiaci adatok), nem is beszélve a FED kedvező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés