Előfizetői tartalom

Nem kell félni! - Olcsó maradhat a benzin

Portfolio
Egy hete forintban kifejezve 5-6%-os heti erősödést mutatott a benzin és a gázolaj jegyzésára, melynek kapcsán azonban elmaradt az emelés. Ezen a héten, bár ismét felfelé vette az irányt az olaj, azonban a benzin és gázolaj jegyzésárak csupán mérsékelt növekedést mutattak, melynek köszönhetően várhatóan nem változtat a MOL a már 2 hete fennálló árakon.

Péntek délután a benzin jegyzésára 1.7%-os emelkedést mutatott, mely a forint erősödésének köszönhetően forintban mindössze 0.9%-os erősödést jelent. Mindeközben a gázolaj ára dollárban kifejezve 2.3%-kal, forintban pedig 1.4%-kal került feljebb, mely nem tekinthető érdemi elmozdulásnak, így nem számíthatunk áremelés bejelentésére hétfőn.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés