Előfizetői tartalom

Emelkedő határidős forgalom, de...

Portfolio
Nem hozott nagy változást az új év a határidős piacon működő négy legnagyobb brókercég közötti versenyben. Elsőségét továbbra is őrzi a Cashline, míg a trónjáról decemberben letaszított Buda- Cash most visszakapaszkodott a második helyre. A piacvezetők közül a hónap legnagyobb vesztese a Magíar Takarékszövetkezeti Bank (Takarék), míg a legnagyobb nyertes az Equitas. A határidős forgalom már harmadik hónapja emelkedik, bár csökkenő mértékben.

Januárban a BUX határidős piacán a Buda-Cash bonyolította a legnagyobb, 41.9 milliárd forintos forgalmat, mellyel piaci részesedése 21.2%-os volt. Nem volt ez másként decemberben sem, amikor a brókercéget az Equitas követte a második helyen. A harmadik-negyedik helyért folyó csatában a Cashline került ki győztesen, így az Erste most egy hellyel hátrébb szorult. Az Unicredit (korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés