Előfizetői tartalom

Csorgunk lefele

Portfolio
A kedvező nemzetközi részvénypiaci hangulat hatására emelkedett délelőtt a BUX. A benchmark 0.5%-kal került feljebb kilenc milliárd forintos forgalommal. A régiós indexek közül a lengyel WIG 20 teljesít a legrosszabbul, ugyanis tegnapi záróértéke alatt tartózkodik 0.1%-kal. Az orosz RTS 0.4, a cseh PX 50 0.7%-ot emelkedett.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelA legnagyobb, 6 milliárd forintos forgalommal az OTP papírjai emelkednek. A bankpapírok 1%-os pluszban vannak. A Morgan Stanley 10,000 forintos célárfolyam mellett felülsúlyozásra ajánlja a részvényeket. A vezető részvények közül a MOL papírok 0.7%-os pluszban tartózkodnak 1.1 milliárd forintos átlag alatti forgalom mellett. A WTI márciusi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés