Előfizetői tartalom

Merrill: továbbra is semleges ajánlás a Richterre

Portfolio
Továbbra is semleges ajánlást fogalmaz meg a Merrill Lynch a Richter részvényeivel kapcsolatban. Az elemző szerint a gyártó részvényeinek árfolyamába már beárazódtak a társaságot negatívan érintő tényezők, így a befektetők már túl vannak a legrosszabbon. A akvizíciós aktivitás folytatódása a generikus szektorban jelentős elmelkedési potenciált jelenthet a távolabbi jövőben.

A semleges ajánlás oka, hogy a társaság által 2006 első kilenc hónapjában produkált jelentős profitbővülés a hazai egészségügyi reform hatására lelassulhat. A Richter részvények árfolyamának elmúlt időszaki hanyatlásával a társaság részvényei már 18%-os diszkonttal forognak a szektortársakhoz képest. A részvény árfolyamok számára emelkedési potenciált jelentenének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés