Előfizetői tartalom

Félmillióan átpártoltak a Fidesz-hez

Portfolio
A választásra jogosultak körében 34% a Fidesz (mintegy 2.8 millió fő) és 21% az MSZP támogatottsága (kb. 1.7 millió fő), a részletes adatok arra utalnak, hogy a legnagyobb ellenzéki párt egy hónap alatt mintegy fél millió új szavazatot gyűjtött, miközben az MSZP szimpatizánsainak száma kismértékben csökkent - derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb közvélemény-kutatásából, melyet a Népszabadság közölt.

A biztos pártválasztók közül 55% támogatja a Fideszt és 33% az MSZP-t, az egy hónappal ezelőtti közvéleménykutatáskor még 51% volt a legnagyobb ellenzéki és 37% a nagyobbik kormánypárt támogatottsága. A reprezentatív felmérés január 17-e és 24-e között, 1500 ember megkérdezésével készült, amelynek hibahatára plusz-mínusz 2.5 százalék. Az SZDSZ a decemberi felméréshez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés