Előfizetői tartalom

Több mint 1,000 milliárd forintot helyezték ki 2006-ban a lízingcégek - Borús képet fest az autólízing

Portfolio
Több mint 1,050 milliárd forintot helyeztek ki a lízingtársaságok 2006-ban, mely az előző évihez képest 7%-os növekedést jelent. A fentiek azonban alulmúlják a korábbi növekedési ütemet, mely az autófinanszírozás területén tapasztalt visszaesésnek volt köszönhető - mondta el a Magyar Lízingszövetség elnöke Báti Balázs, a Magyar Lízingszövetség mai napon tartott sajtótájékoztatóján.

Némi átrendeződés történt a lízingpiac szereplőinek rangsorában. Miközben az első és második hely továbbra is változatlanságot mutat ( első a CIB, második a Merkantil), addig a harmadik és negyedik helyre a Lombard Lízing és a Budapest Lízing lépett fel, maguk mögé, az ötödik helyre utasítva az Erste csoportot. A CIB nemcsak megtartotta a trónt, de ingatlanpiaci aktivitásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés