Előfizetői tartalom

Nem talált magára délelőtt a pesti börze

Portfolio
A reggeli bizonytalankodást követően ugyan felfelé vette az irányt a pesti börze, azonban az erő kevésnek bizonyult, így a 23,960 pontos szint elérését követően ismét lefelé indulva délre stagnálás körüli szintre tért vissza. A régiós piacokon eközben fordult a kocka a reggel még csökkenő lengyel és cseh börze 0.5%-nál nagyobb mértékű erősödést mutat, míg az RTS már 0.1%-os mínuszban áll.

MOLReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül bár az emelkedő olajárak hatására a nyitást követően 20,800 forintig értékelődtek fel a MOL részvényei, azonban a várt vételi erő elmaradt, így délben az olajpapírok mindössze 0.1%-os pluszban 20,610 forinton cserélnek gazdát. Az OTP piacán kivárás tapasztalható, a bankpapírok az átlagost jócskán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés