Előfizetői tartalom

Júniusig három cég jön a pesti parkettre

Portfolio
Kóka János, gazdasági és közlekedési miniszter aláírta a tőzsdei bevezetésre készülő vállalkozások támogatására kiírt 2006. évi pályázat nyerteseiről szóló döntést. A pályázatot benyújtó három cég (GENEX Zrt., RFV Zrt., Orco Property Group S. A.) összesen 76,120,000 forint vissza nem térítendő támogatást kap. A támogatás feltétele, hogy a pályázó által kibocsátott részvények 2007. június 1. napjáig bevezetésre kerüljenek a BÉT-re, és a társaságok vállalják, hogy a bevezetést követően legalább 2 évig a tőzsdén maradnak.

A GKM a Budapesti Értéktőzsde Zrt. közreműködésével a társaságok tőzsdei megjelenését segítő, 2005-ben elindított program folytatásaként, olyan gazdasági társaságok részére hirdetett pályázatot, melyek részvényeik BÉT-re való bevezetését tervezik. A pályázaton elnyerhető támogatás célja a tőkepiacon keresztül történő forrásbevonás ösztönzése, mely egyrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés