Előfizetői tartalom

Jelentős megrendelés a Rábának (2.)

Portfolio
A Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft. évi 4.6 millió euró értékű gyártási jogot nyert el a Magyar Toyo Seat Kft.-től, melynek értelmében a Magyar Suzuki Zrt. új járműtípusába beépülő; hátsó ülésvázakat szállítja az elkövetkezendő négy évben - tette közzé a társaság. A megrendelés viszonylag jelentősnek mondható, értéke a 2005-ös éves árbevételnek több mint 2%-át teszi ki, de jelen megállapodásból árbevételre csak a jövő évtől kezdve tesz majd szert a társaság.

Mint ismeretes, az új Suzuki modell első és hátsó üléshabjainak és üléshuzatainak gyártási jogát tavaly augusztusban még közvetlenül a Magyar Suzuki Zrt-től nyerte el a Rába, a Magyar Toyo Seat Kft. azóta ülésintegrátorként lépett be a beszállítói láncba, nyergesújfalui gyáregységében a beszállított alkatrészekből készre szereli a Suzuki számára az autóüléseket.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés