Előfizetői tartalom

Elkezdődött a gyorsjelentési szezon - Jelentett a Humet

Portfolio
A gyorsjelentési szezon hajnalán tette közzé 2006-os eredményét a Humet. A magyar tőzsde legmozgalmasabb cége nem hazudtolta meg önmagát, a 2006-os teljesítmény jelentős javulást mutat 2005-höz képest. A 130.9 milliós árbevétel az előző évi több mint duplája, a 48.6 millió forintos nettó eredményt nem rendkívüli tételek dominálják. 2006-ban megdöbbentő dolog történt, a Humet adót is fizetett, Civin János minden bizonnyal fájó szívvel utalta el a 659 ezer forintot.

Mivel a Humet példásan jelentő cég, a 3. negyedéves számai is ismertek, így szeparáltan tudjuk nézni a 4. negyedéves teljesítményt, mint az igazi blue chipeknél. Vagyis csak néznénk, mivel ismét sikerült egy meglepő dologgal előrukkolni. Civin Jánosnak sikerült elérnie azt, amiről a világ legelszántabb hatékonyságjavítási szakértői is csak álmodhatnak, a 4. negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés