Előfizetői tartalom

Csak 3 ponttal úszta meg a napi minimumot a BUX

Portfolio
Bár a nyugat-európai börzéken optimista kereskedést folytattak a befektetők, mindez nem éreztette hatását a pesti börzén, melynek mutatója végül 0.5%-os mínuszban, 23,681 ponton zárt, mely mindössze 3 ponttal múlja felül a BUX napi minimumát. A régiós piacok vegyesen zártak, az RTS 1.3%-kal került lejjebb, míg a WIG20 0.6%-ot emelkedett, a PX pedig stagnálva zárta a napot.

RICHTERReal-time árfolyamInformációs panel A délután során megélénkült a forgalom a Richter piacán, azonban ismét az eladók bizonyultak erősebbnek, melynek következtében a gyógyszergyártó részvényei 1.1%-kal 37,400 forintig értékelődtek le. Eközben szektortársa, az Egis 0.8%-kal került lejjebb. A délelőtt során 20,800 forinton is járó MOL piacán hiába várták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés