Előfizetői tartalom

12 részvény, amit nem kellene kihagynod...

Portfolio
2007 még alig kezdődött el, de befektetési fronton annál eseménydúsabb volt az elmúlt néhány hét, gondoljunk akár az olaj árában bekövetkezett óriási esésre, vagy az amerikai technológiai szektor által bemutatott látványos ralira. A befektetési bankok, brókercégek sorra publikálják 2007-es stratégiai elemzéseiket, melyekben rendszerint kedvenc részvényeik is megtalálhatóak, a Forbes magazin ezekből szemezgetett 12 papírt a nagyközönség számára. Az ajánlatok között az egészen kis kapitalizációjú részvényektől kezdve az igazi nagy blue chipekig mindenki találhat magának megfelelőt.

Oceaneering International 2.1 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával az Oceaneering nem számít meghatározó részvénynek, azonban ez a cég üzemelteti a világ legnagyobb távirányítású tengeralattjáró robot flottáját és ezzel a vízalatti olajfúrások csaknem megkerülhetetlen szereplője. Iparági becslések szerint a víz alatti olaj és gázlelőhelyek 75%-át még jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés