Előfizetői tartalom

Kiöntik az ürgét a pesti börzéről? - Erős essésel indult a nap

Portfolio
A kedvezőtlen nemzetközi hangulatnak és a gyógyszergyártók körül uralkodó negatív megítélésnek köszönhetően erős eladói nyomás mutatkozik a pesti börzén, melynek mutatója a BUX, átlagost meghaladó 4 milliárd forintos forgalom mellett 1.7%-kal 23,660 pontig értékelődött le. A régiós indexek közül az RTS 0.6%-os eséssel kezdte a napot.

EGISReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül, a tegnapi napon profit warning-ot bejelentő Egis piacán tovább folytatódik az eladói nyomás, a gyógyszergyártó részvényei 2.5%-kal 23,700 forintig értékelődtek le. Eközben szektortársa, a Richter, bár bejelentette, hogy ő nem készül profit warning-ra és véleménye szerint tarthatóak a korábban előrejelzett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés