Előfizetői tartalom

Újra optimisták az amerikai befektetők

Portfolio
Enyhe emelkedést mutatnak nyitás előtt a főbb amerikai határidős indexek, melyek közül az S&P500 futures 1 pontos, a Nasdaq 100 futures 8 pontos, a Dow futures pedig 7 pontos pluszban áll jelenleg. A mai napon a technológiai szektor erősödését segítheti a Yahoo és a Sun Microsystems, míg az olajárakra a mai napon megjelenő készletadatok lehetnek befolyással.

Bár a Yahoo 61%-kal visszaeső nettó profitról számolt be, azonban közölte, hogy a korábbinál hamarabb már február elején bemutatják új keresőjüket, melynek hatására a társaság részvényei 6%ot erősödtek a zárás utáni kereskedésben. A Sun Microsystems közel 10%-ot száguldott a frankfurti kereskedésben, miután a Kohlberg Kravis Roberts 700 millió dollárért részesedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés