Előfizetői tartalom

Emelkedő olajszektor, zuhanó SAP

Portfolio
Felfelé vették az irányt az európai tőzsdék, amiben nagy szerepe van a kedvező nemzetközi részvénypiaci hangulatnak. Az SAP a nap eddigi egyik legnagyobb vesztese, a társaság 2007-re vonatkozó előrejelzése eladókat csalt a papír piacára. A német Dax 0.2, a francia CAC 40 0.4, az angol FTSE 100 0.8%-os pluszban tartózkodik.

Az SAP részvényei 5%-ot estek, miután a társaság gyorsjelentésében a várakozásoknál alacsonyabb 2007-es bruttó fedezeti arány előrejelzését adta. A társaság szerint a fedezeti arány a 26-27%-os sávban alakulhat 2007-ben. A társaság negyedik negyedéves eredménye a (a warning szerinti) várakozásoknak megfelelő lett: nettó profit 29%-kal emelkedett.Az STMicroelectronics 2.4%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés