Előfizetői tartalom

A MOL a Morgan Stanley kedvence

Portfolio
A Morgan Stanley 22,000 Ft-os célár mellett továbbra is egyenlő súlyozás ajánlást fogalmazott meg a MOL-ra vonatkozóan - írja a Concorde Call. A régiós olajpapírok közül az elemző a MOL-t tartja a favoritnak, mivel az olajcég előtt álló kihívások sokkal csekélyebbek, mint amivel a PKN Orlennek a Mazeikiu, illetve az OMV-nek a Petrom esetében kell szembenéznie.

A Morgan Stanley szerint januárban azért tágultak ki látványosan a finomítói marzsok, mivel az olaj élesen lefelé vette az irányt, nem pedig azért mert a kereslet megugrott volna. Februárban, ahogy az olaj árak előreláthatóan stabilizálódnak a marzsok valószínűleg újra beszűkülnek majd. Mindemellett a befektetési ház kiábrándító negyedéves eredményekre számít a régiós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés