Előfizetői tartalom

Új tanácsadási vezető a PWC Magyarországnál

Portfolio
David Wake-et bízták meg a Tanácsadás szolgáltatási terület vezetésével a PricewaterhouseCoopers magyarországi irodáján belül. A csoport a következő területeken nyújt professzionális tanácsadási szolgáltatásokat: Üzleti tanácsadás, Tranzakciós szolgáltatások, Vállalatértékelés és stratégia, Pénzügyi tanácsadás, Ingatlantanácsadás és értékbecslés, EU-tanácsadás, valamint Csalásfelderítési szolgáltatások. A szolgáltatási területen 8 üzlettárs és igazgató valamint több mint 70 szakértő dolgozik.

David Wake a cég üzlettársa, 1989-ben csatakozott a céghez, majd 1995-ben került a budapesti irodához. Kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a tranzakciókkal, fúziókkal és felvásárlásokkal kapcsolatos tanácsadás területén, melyet nemcsak Magyarországon, hanem a régióban is kamatoztat. Emellett a magyarországi irodában a Pénzügyi szolgáltatások iparág, valamint ezen a szektoron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés