Előfizetői tartalom

Nemetschek tájékoztató a Graphisoft akvizícióról

Portfolio
A mai napon tartott sajtótájékoztatót a Nemetschek a Graphisoft akvizícióval kapcsolatosan München-ben. A társaság a tranzakció nyomán nagy lépést tett annak érdekében, hogy elérje 150 m eurós éves árbevételi célkitűzését. A két cég együtt a korábbinál jobban tudja majd felvenni a versenyt az iparág legnagyobb szereplőjével, az Autodesk-el.

A Nemetschek a tavalyi évre 100 m eurós árbevételt és a 2005-ösnél magasabb üzemi eredményt tervezett, melyet várhatóan sikerült is elérni - áll a német cég által közzétett közleményben. A tranzakcióval kapcsolatos új információ, hogy a Nemetschek az akvizíciót 20:80 arányban készpénzből és hitelből finanszírozza, s a vételár megállapítása során DCF modellt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés