Előfizetői tartalom

Jönnek az olajkészletadatok - Téliesedik az időjárás Amerikában

Portfolio
A tegnapi kereskedés elején még 3.5%-os mínuszt mutató, a NMYEX-en jegyzett februári lejáratú határidős nyersolaj árfolyama nap közben hirtelen irányt váltott, mely mögött az áll, hogy a tegnap megjelent legfrissebb időjárás-előrejelzések szerint a következő napoknak téli-időjárásra van kilátás. A mai napon teszik közzé az elmúlt heti kőolajkészletek alakulását, mely meghatározó lehet a fekete arany mai mozgására.

A legfrissebb időjárás-előrejelzést követően a több mint másfél éves mélyponton, 54 dollár közelében tartózkodó olajár felfelé vette az irányt és végül mindössze 0.8%-os mínuszban fejezte be a napot. A hírek kedvezően hatottak a NYMEX-en jegyzett, februári lejáratú határidős földgáz árfolyamára is, mely végül közel 3%-kal értékelődött fel a nap végére. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés