Előfizetői tartalom

Újabb 5%-os olaj szakadás, warningolt a Motorola

Portfolio
Élesen elváltak a tegnapi amerikai kereskedésben az egyes szektorok teljesítményei, ami meglátszott az indexek alakulásán is. A technológiai és az egészségügyi cégek remek szerepléséhez tovább szakadó olajpapírok társultak, miután a fekete arany árfolyama megint jókorát zuhant és a technikai elemzők által kulcsfontosságú ellenállási szintnek tartott 56 dolláros ár alatt zárt.

Az indexek közül 1.3%-os emelkedésével a Nasdaq volt az abszolút sztár, ezen a piacon a napi forgalom is kismértékben meghaladta a 2006-os átlagot, miközben a Dow Jones és az S&P 500 mindössze 0.1%-ot tudott emelkedni az átlagostól elmaradó forgalom mellett.Az olajpiac megállíthatatlanul szakadt tovább a csütörtöki kereskedési napon: a februári szállítású amerikai könnyűolaj...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés