Előfizetői tartalom

PKN: optimista menedzsment, szárnyaló árfolyam

Portfolio
Tovább kíván terjeszkedni a kelet-európai térségben a PKN, melynek keretében érdeklődik a szerb NIS privatizációja iránt is - mondta el a Reutersnek a lengyel cég vezérigazgatója, Igor Chalupec. A PKN az idei évben gyengébb finomítói környezet vár, mint a 2006-os volt, ugyanakkor a vegyipari környezetben jelentős javulás várható.

  A vegyipari környezettel kapcsolatos optimista kijelentés pozitívan értékelhető a cég szempontjából, hiszen a PKN a régiós olajcégek közül az Unipetrolon keresztül a legnagyobb vegyipari kitettséggel rendelkezik. A vegyipari ciklus a harmadik negyedévben beindulni látszott, s úgy tűnik, hogy a kedvező folyamatok a negyedik negyedévben is folytatódtak, melynek kapcsán a cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés