FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Újabb Slovnaft bírság - fellebbez a MOL

Portfolio
Gazdasági erőfölénnyel való visszaélés miatt 300 m koronás (~ 2.3 mrd Ft) bírságot rótt ki a pozsonyi Gazdasági Versenyhivatal a Slovnaft-ra - írja az MTI. A döntés még nem jogerős, a MOL fellebbez.

A versenyhivatal szerint a Slovnaft indokolatlanul állapított meg különböző kedvezményeket a nagykereskedők számára: a Shellnek drágábban adta az üzemanyagot, mint az OMV-nek, pedig előbbi kisebb mennyiséget vásárolt, mint a vetélytársa. Ezzel a Slovnaft megkülönböztető magatartás tanúsított. A Slovnaft kommunikációs igazgatója azt nyilatkozta, hogy a döntést elfogultnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés