Előfizetői tartalom

Kispapírok vitték a prímet 2006-ban

Portfolio
A mai nappal véget ért a 2006-os kereskedési év, mely jócskán tele volt izgalmakkal, elég csak a májusi globális tőkepiaci esésre gondolni, a MOL napon belüli 10%-os zuhanásáról már nem is beszélve. A hazai piac az idei évben 19.5%-kal került feljebb, mely ugyan nem tekinthető rossznak, azonban ne felejtsük el, hogy májusban elérte a jeges rémület a piacot. A részvények tekintetében szintén meglepetésekkel tarkított lett az év, az első 12 legjobban teljesítő közé egyetlen blue chip sem került be.

A 2006-os évben a részvények teljesítményét tekintve az első 12 helyezett közzé nem sikerült bekerülnie egyetlen blue chipnek sem, így elmondható, hogy az idei év a kispapírok éve volt, melyek közül az abszolút nyertes címet a 154%-ot emelkedő Synergon vihette haza. A társaság részvényeiből a tavalyi év végén 503 forinton vásárolhattak a befektetők, akik a mai napon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés