Előfizetői tartalom

BÉT: Továbbra is az OTP a vezető (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Sorra véve a blue-chipeket a MOL még mindig lemaradó, technikai képe továbbra is semleges, de egyre inkább negatív. Az OTP tartja a vezető pozícióját, gyengeségnek jelét sem adja, továbbra is megmaradhat az előnye. A Richter lelkesedése tovább folytatódott tegnap, az alacsony forgalom ellenére egyre pozitívabb a kép a piacán. Az index képe is javul, pozitív várakozásokkal indulhat az újév.

BUX: A héten számottevő elmozdulás nem jellemezte az indexet, inkább egy stabilizálódási folyamat volt megfigyelhető. Bázist épít 24000 pont fölött, ahonnan további emelkedés a valószínűbb. A technikai kép pozitív, rövidtávon emelkedő trend mentén halad az árfolyam. Lefele 24,000 és 23,500 pont a kulcsszint, felfele 25,000 pont jelent ellenállást. Kivárás időszaka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés