Előfizetői tartalom

Verjük meg a Benchmark-ot! (Technikai Elemzés, BWM- Equitas)

Portfolio
Baltimore egy közepes méretű város az Egyesült Államok keleti partján, mindössze 1 órányi autózással a fővárostól. Külföldön kevesen ismerik, vagy ha mégis, nem sok jellegzetességet tudnak róla mondani. Pedig a település és lakói elképesztő teljesítményekre képesek. Baltimore a második leggazdagabb amerikai állam (Maryland) közepén található, a keleti part egyik legfontosabb kikötője tartozik hozzá, Super Bowl esélyes amerikai football csapata van (Baltimore Ravens), és itt dolgozik napjaink egyik legnépszerűbb és legeredményesebb érték-alapú stratégiát követő portfolió menedzsere, Bill Miller.

Miller fő célja az, hogy a legfontosabb benchmark-nak tekintett S&P 500 indexet túlteljesítse. Ez olyannyira jól sikerült neki, hogy 1991 óta eddig minden lezárt évben magasabb hozamot tudott felmutatni, mint a legszélesebb körben figyelt amerikai részvényindex. A keze alatt lévő befektetett 1000 dollár mára 11 070 dollárra nőtt, miközben ugyanez az összeg az S&P 500-ba részvényeibe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés