Előfizetői tartalom

Bojár duplázott (TOP 10 sztori 2006-ban - 10.)

Portfolio
A hazai tőkepiacon unikumnak számító tranzakciónak lehettünk tanúi az idei évben, melynek során a Graphisoft leválasztotta ingatlan fejlesztéssel- és hasznosítással foglalkozó üzletágát, és Graphisoft Park néven bevezette a tőzsdére. A Graphisoft tulajdonosai a tranzakció nyomán nem csak tőzsdei cégeik számát, hanem részvényeik értékét is megduplázták az év eleje óta.

A tavalyi évet 1,575 Ft-os árfolyamon fejezte be a Graphisoft, melynek jelenleg már több mint a dupláját éri a cég a Graphisoft Parkkal együtt. A Graphisoft Park tőzsdei bevezetését követően az ingatlan cég értéke növekedett dinamikusan, az elmúlt hónapokban azonban ezen társaság árfolyama stagnált, ugyanakkor a szoftverfejlesztő lendületes emelkedést mutatott.A két társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés