Előfizetői tartalom

Fél éve nem látott szinteken a piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
December eleje óta tart az emelkedés a piacon, több heti próbálkozás után sikerült kitörnie a novemberi kereskedési sávból, majd az utóbbi napokban erőteljesen meglódult felfele. Főként az OTP viszi az indexet, mely egyértelműen a vezető blue-chip a BÉT-en, az utóbbi napokban a RICHTER is erőteljes felzárkózásba kezdett. A MOL továbbra is oldalaz, egyelőre egyik irányba sem tudott elmozdulni.

BUX: Az index grafikonjára pillantva egyértelműen pozitív technikai kép, optimista piac tárul elénk. Fontos lépés volt a 23500-23700 közötti ellenállászóna átlépése, mely látványosan beindította az emelkedést. A pénteki jóval átlag feletti forgalmú emelkedés tovább erősítette a kitörést, rég lehetett ilyen egyértelmű vételeket látni a piacon. Tegnap tovább folytatódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés