Előfizetői tartalom

Hogyan veszítsünk el egy vagyont 10 nap alatt? (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Érjünk be a munkahelyünkre, nézzük meg az email-eket. Ha elég körültekintőek voltunk, megkértük a szoftvertelepítést végző szakembert, hogy még véletlenül se tegyen fel spam-szűrőt, értékes befektetési tanácsokat kaphatunk. Ma is így történik. Fantasztikus tippet kapunk egy ismeretlentől, aki a 87 centen álló International Biotechnology and Nanotechnology for the Future of Mankind (IBNFMK) nevű vállalatot.

Mi tudható meg az email-ből?. Az email-ből megtudhatjuk, hogy a részvény tegnap 5%-ot emelkedett (vagyis 4 centet) és hamarosan egy új gyógyszert hoznak ki, amelyik 47%-kal több rákos beteget képes meggyógyítani. Altassuk el az óvatosságunkat, amikor megnézzük a cégről elérhető nyilvános adatokat. Elegánsan hagyjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a cégnek csak 7 alkalmazottja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés