Előfizetői tartalom

Kedvező lehetőségek a tengerentúlról (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Az előző hónapok mozgását vizsgálva, egy enyhe süllyedő trend rajzolódott ki a Smith & Wesson Holding Corp. (SWHC) chartján, mely az október elejéig tartó meredek emelkedés konszolidációjaként fogható fel. Ez alatt több átlag feletti forgalmú emelkedő nap is látható, melyekből nem jött folytatás, és a süllyedő trendvonalat sem tudta eddig szignifikánsan áttörni.

Rövidtáv: Tegnap ismét átlag feletti jelentős emelkedést produkált, ezúttal azonban egyértelműen sikerült áttörnie a trendvonalat és az 50 napos mozgóátlagot, és pozitív, hogy a kitörés egy látványos szűkülésből valósult meg. A jelek további emelkedést mutatnak, folytatódhat a csúcsdöntési kísérlet, ellenállást 14.85 dollár jelent.Középtáv: Évek óta tart...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés