Előfizetői tartalom

Kötelező érvényű ajánlatot tett a MOL egy orosz olajmezőre (2.-Mekkora a célpont?)

Portfolio
A MOL pénteken kötelező érvényű ajánlatot nyújtott be egy olajmező 100%-os részesedésének megvásárlására, mely Oroszország egyik jó csővezetéki kapcsolatokkal rendelkező fő olajtermelő régiójában fekszik. A mező több mint 60 millió hordó bizonyított és várható készlettel rendelkezik az egyik vezető készletminősítő vállalat által készített értékelés szerint.

A termelés jelenlegi szintje 1800 hordó/nap, amely a MOL mezőfejlesztési tervei alapján jelentősen növelhető. A MOL közleménye szerint a mező megvásárlása jól illeszkedne a társaság korábban meghirdetett stratégiájába, amely kiemelt szerepet szán további kutatási és termelési projektek megszerzésének Oroszországban.  Az orosz mező jelenlegi napi termelése nem tekinthető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés