Előfizetői tartalom

Démász: érdemes részt venni a kiszorításban

Portfolio
A Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (Démász) részvényeseinek december 6-ig már csak négy munkanap áll rendelkezésre, hogy kedvező feltétetlek mellett átadják részvényeiket a többségi tulajdonos EDF International (EDFI) számára, amelyek tekintetében az EDFI gyakorolja a tőkepiaci törvény szerint őt megillető vételi jogát (kiszorítás)- áll a társaság tájékoztatójában.

A kiszorításban érintett minden kivásárolt részvényes számára, aki december 6-án 15 óra 30 percig eljuttatja részvényeit a megfelelő dokumentumokkal együtt a kijelölt pénzügyi szolgáltatókhoz (vállalati és intézményi részvényesek a Deutsche Bank ZRt-hez, magánszemély részvényesek a CIB Bank Zrt-hez), - a tőkepiaci törvény rendelkezései értelmében - az EDFI 20.000...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés