Előfizetői tartalom

"Zee Germans" - megint az élen (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Távolról nézve semleges héten vannak túl az európai indexek, azonban közelebbről szemlélve koránt sem volt eseménytelen az elmúlt öt nap. A hét elején ugyan zuhanással indult a nap, de végül pozitív lett az eredmény, így egy rendkívül hektikus nap után ismét remény mutatkozott az emelkedés folytatódására. A lelkesedés szerdáig tartott, amikor a hétfőihez hasonló hektikus kereskedés után nagy kanócot rajzoltak a gyertya diagrammok, ami a napon belüli fordulást jelezte. Ennyi izgalom sem volt elég azonban, hiszen pénteken ismét napon belül és ismét rendkívül hektikus kereskedés után fordultak pozitívba a piacok.

Gyakorlatilag nagy általánosságban az történt, hogy a korábbi szűk oldalazás sávját kitágították az indexek, így rövidtávon sérült az emelkedő trend, veszített az erejéből. Ez a viselkedés azt valószínűsíti, hogy tartósabb lesz az oldalazó mozgás, az emelkedés folytatásához erőt kell gyűjteniük a piacoknak. A főbb országindexek közül technikailag vezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés