Előfizetői tartalom

Továbbra sem talál irányt a piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Visszatekintve a hétre, a legnagyobb változás, hogy a támasz elesése nem nyert megerősítést és újra visszakerült az index a sávba. A hét elején még némi vételi erőt is lehetett felfedezni, a nagyok ellentétes mozgása miatt azonban nem tudott a BUX látványosan elmozdulni. Gyakorlatilag hetek óta kivárásról beszélhetünk, egy 700 pontos sávba rendeződött be az index már hetek óta. Továbbra is várjuk az irányt, hogy az indexet legnagyobb arányban befolyásoló blue-chipek, irányt találjanak.

BUX: Az árfolyam visszakerült a novemberi sávba, a 23,000 pontos ellenállás nem tudott szignifikánsan elesni. A keddi hangulat az elmúlt két napban már nem folytatódott, nem tudott az index tovább emelkedni. Marad továbbra is az oldalazás a hét utolsó napján is, az irány várhatóan ma sem fog eldőlni. Hosszabb esés 23,000 pont törésével várható, és tartós emelkedésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés