Előfizetői tartalom

Vállaljuk a döntéseink következményét! (Technikai Elemzés, BWM- Equitas)

Portfolio
A spekulánsok számára egyik legnagyobb fejtörést a pozíció lezárása jelenti. Nyereség esetén rögtön elkezdenek türelmetlenkedni, és legszívesebben azonnal zárnának, a csekély hasznot rögtön besepernék. Fordított a helyzet veszteség esetén, azt ugyanis nem szeretik, ha a pénz kicsúszik a zsebükből, ilyenkor jön a reménykedés a bizakodás, hogy már nem eshet tovább, hamarosan fordulnia kell.

Rossz esetben már nem bírják a feszültséget és eladják a részvényt, - általában ilyenkor van az esés alja, majd tágra nyílt szemekkel, idegesen nézik végig a fordulatot. Jó esetben kivárják irányváltást, és amint eléri a bekerülési árfolyamukat, rögtön megválnak a papírtól, kimaradva a további emelkedésből. Többek között ilyen, és ehhez hasonló történeteket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés