Előfizetői tartalom

Oroszok vennék meg a Magyar Telekomot?

Portfolio
Az orosz Sistema csoport Deutsche Telekom felé mutató érdeklődése újabb fázisba csapott át, a Magyar Hírlap szerint az orosz cég készpénzért és az MTS-ben birtokolt többségi részvénycsomagjáért most már nem részesedést szeretne a cégben, hanem megelégedne 1-2 kisebb, vagy 1 nagyobb leánycég ellenőrzésével. A listán állítólag a cseh és szlovák T-Mobile mellett szerepel a Magyar Telekom és a török T-Systems Bilism neve is feltűnt.

A hír megítélésünk szerint csak spekuláció, egyelőre még nagyon sok benne a ha, főleg amennyiben a Magyar Telekom szerepét vizsgáljuk benne. Bevalljuk, azt a logikai szálat nem értjük, hogy miért cserélné el valaki az 58 millió előfizetővel rendelkező MTS-t a Magyar Telekomra, vagy akár a szlovák T-Mobile-ra.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés