Előfizetői tartalom

Synergon: mit terveznek az új tulajdonosok?

Portfolio
Jeszenszky Zoltán, a Synergon elnöke a társaság új tulajdonosainak jövőbeli terviről tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a múlt hónapban megkezdett átvilágítás még folyik a cégnél, melynek keretében megszűntetésre került a korábbi vezérigazgató, Radnóty Zoltán által fémjelzett mátrix irányítási struktúra. A cég vezetése jelentős növekedés potenciált lát a hazai IT piacon. A társaság a decemberi közgyűlésen kívánja ismertetni rövid- és közép távú stratégiáját. A társaság egyelőre nem kíván újabb akvizíciót végrehajtani, míg a külföldi leánycégek helyzete nem rendeződik.

A rendezvény elején még a háttérbe húzódó, a végére azonban beszédessé váló új nagytulajdonosok (Albrecht Ottó, valamint Bokorovics Balázs) kérdésünkre válaszolva elmondták, hogy nem gondolják, hogy rövid távon, azaz egy éven belül olyan attraktív ajánlatot kapnának a Synergonra, melyen értékesítenék pakettjüket. Bokorovics Balázs továbbra is elérhetőnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés