Előfizetői tartalom

Készítsünk Momentum indikátort! (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Néhány hónapja "Készítsünk Indikátort" című cikkünket követően nagyon sok olvasói visszajelzést kaptunk arról, hogy érdemes lenne haladóbb technikákat is ismertetni az indikátorok készítésével kapcsolatban. Korábbi cikkünk egy elméleti hátteret kívánt nyújtani az alapokhoz, most azonban haladóbb eszközöket is megtekintünk.

Az árfolyam grafikon hektikus mozgása néha nehezen kezelhetővé teszi azt a sok információt, amelyet az adatokkal megkapunk. Az indikátorok is gyakorlatilag ezt a célt szolgálják, leegyszerűsítik a befektető számára a rendelkezésre álló adatokat, azonban sohasem szabad elfelejtenünk, hogy a meglévő adatokból egy matematikai függvény segítségével készítenek egyszerűbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés