Előfizetői tartalom

Növekvő veszteség a Synergonnál

Portfolio
Üzemi szinten ugyan enyhén csökkent a negatív eredmény, nettó szinten azonban növekedett a veszteség a Synergonnál, ahol az új tulajdonosi kör által eszközölt jelentősnek tekinthető szervezeti változások természetesen a harmadik negyedévben még nem látszottak meg. A gyorsjelentés főbb tényezői: - az egyetlen elemzői becslés miatt konszenzusról nem beszélhetünk; - enyhén mérséklődött az üzemi veszteség; - két éve nem látott mértékű negatív eredmény nettó szinten; - csökkent a Synergon-SAO vesztesége; - negatív folyamatok alakultak ki az összes leánycégnél. A megítélésünk szerint továbbra is gyengének számító gazdálkodás kapcsán ugyan árfolyam csökkenésre számítunk a mai kereskedés során, komolyabb negatív trendet azonban nem várunk, hiszen az árfolyamot egyelőre nem a fundamentumok mozgatják.

Miért emelkedett a veszteség?. Mivel a korábbi kettővel szemben már csak mindössze egy elemző követi a társaságot, a tény/várakozások összehasonlítást nem érdemes elvégezni, a becsléseket azonban tájékoztatás céljából megjelenítjük:A bevétel növekedés jelentős volt a csoporton belül, ami egyértelműen a hazai piacon tevékenykedő Synergon-SAO-nak volt betudható....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés