Előfizetői tartalom

Ha elkerül a szerencse... (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A piac kiszámíthatatlansága miatt sokszor a szerencse is szerepet játszik a tőzsdei befektetésekben. Az aktív kereskedők közül ki ne élt volna át olyan helyzeteket, hogy az árfolyam a stop megbízástól csupán pár centre fordult, illetve a beszállást követően a részvény árfolyama másnap réssel indult emelkedésnek. Ezek a jobbik esetek, azonban valljuk be, előfordulnak olyan pech sorozatok, melyek kedvezőtlenül érintik a pozícióinkat. A mostani írásunkban két veszteséges pozíció rövid leírását mutatjuk be.

Nationwide Health Properties Inc. (NHP) árfolyama több hónapja meredeken emelkedik, intenzív trend tapasztalható a piacán. Az október eleji felfutást követően egy szűk sávba rendeződött a papír 27.4-28 dollár között. A meglepően szabályos konszolidáció ideális belépési pontot kínált, így október közepe táján vásároltam a papírból 27.3 dolláros stop árfolyammal.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés