Előfizetői tartalom

Örülnek a dízelesek: tovább csökken az üzemanyagár

Portfolio
Szerdán 0 órától újra csökken az üzemanyagok kiskereskedelmi ára - tudta meg a portfolio.hu. A dízel bruttó ára ezúttal négy, a motorbenzineké pedig 2 forinttal csökken, ami a nemzetközi jegyzésárak csökkenésének és a forint múlt héten bemutatott erősödésének köszönhető. Péntek este óta a jegyzésárak valamelyest visszaerősödtek, a reggeli cikkünkben foglaltakhoz képest már lényegesen kisebb mértékű csökkenést mutatnak az árfolyamok.

A benzin esetében a jegyzésárak dollárban mérve per pillanat 0.1%-os csökkenést mutatnak az egy héttel ezelőtti értékhez képest, míg a forint múlt heti erősödésének köszönhetően forintban mérve 0.8%-os csökkenés tapasztalható. Mint ismeretes, néhány órával korábban még 3% körüli gyengülést mutattak a jegyzések a múlt hétfői értékekhez képest.A gázolaj piacán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés