Előfizetői tartalom

Nincs elmozdulás (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Gyakorlatilag ott fejezték be az európai indexek a hetet, ahol elkezdték, kis negatív előjel volt csupán tapasztalható. A volatilitás általánosan lecsökkent, ami különösen a szektor- és ágazatindexek terén látványos. Az országindexek közül feltűnő a német DAX30 viselkedése, amely rövidtávon relatív erőt mutat, a múlt heti csúcshoz képest kevésbé csökkent az értéke.

EU. A szektor- és ágazatindexek terén, mint említettük a legérdekesebb és a figyelemre leginkább érdemes jelenség, hogy nagyon sok indexben leült a volatilitás, az elmúlt két-három hét kereskedése egy néhány százalékos sávban folyt, ami rövidtávon heves elmozdulást vetít előre. Ez általában a megelőző trendek figyelembevételével felfelé kitörést jelenthet akár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés