Előfizetői tartalom

Tippek a metrón (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Pár hónappal ezelőtt egy hétköznap délután éppen egy megbeszélésre siettem, az iroda előtti végeláthatatlan kocsisor miatt azonban úgy döntöttem, hogy tömegközlekedéssel vágok neki az úti célomnak. Pár megálló a villamossal, majd lementem a föld alá és felszálltam a zsúfolásig megtelt metróra. A következő megállónál két fiatal szállt föl a szerelvényre, miközben harsány hangon párbeszédet folytattak. A zajok miatt az eszmecseréjük nem volt kristálytisztán érthető, a lényeg azonban így is kivehető volt:

"-Több éve forgatom anyámék pénzét a tőzsdén, a részvényárak folyamatosan emelkednek, csak nyerni lehet vele, és még kevés munkát is igényel. Igaz ugyan, hogy az utóbbi időben kis zuhanás van, de ez csak átmeneti, amit további vételekre kell használni, hamarosan úgyis tovább emelkedik." Ebből a kis részletből is érthető, hogy miért van az, hogy sokan leszegett fejjel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés