Előfizetői tartalom

Kiterjedt Telekom botrány- Straub Elek és a szerződések

Portfolio
Már a macedón leány, a Maktel szerződéseire is kiterjedt a Magyar Telekomnál folyó vizsgálat - írja a Manager Magazin. Állítólag ott (is) marketing és tanácsadói szerződéseket vizsgálnak, amelyet a társaság egy ciprusi offshore céggel kötött. A lap azt is tudni véli, hogy a montenegrói 1.3 milliárd a kisebbségi részvények kivásárlásakor alkalmazott külső közvetítőkhöz kapcsolódik, mint ismertes a kisebbségi csomagot az MT a privatizációs árnál jóval olcsóbban szerezte.

Az MM szerint a két új problémás szerződést - amelyről a részvényesek a rendkívüli közgyűlésen szereztek tudomást - Straub Elek írta alá. A magazin szerint a magyar kormányzati körök magyar topmenedzsert szeretnének Straub után látni az MT élén.  Bár a hír újabb apró színesítése a sztorinak, nem meglepő. A vizsgálat lezárultáig valószínűleg folyamatosan újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés