Előfizetői tartalom

Hol zárjunk? (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A legtöbb profi tőzsdei befektető és spekuláns egyetért abban, hogy elsősorban nem a pozíció nyitás jelent nehézséget, hanem a kiszállás időzítése. Egy kis részüknek szerencséje van: az intuíciójukat használva általában érzik, hogy mikor jött el az idő zárásra. A többségüknek kemény munka árán sikerült eljutni oda, hogy jó kiszállási stratégiájuk legyen. Néha szükség van a szerencsére is.

Emellett figyelembe kell venni a változó piaci hangulatot, és az egyre vadabban mozgó árfolyamokat. Az utóbbi időszakban egyre többen kereskednek rövidtávon, ami kiszámíthatatlanabbá teszi a piacot, nehezebbé a stop elhelyezését. Az alábbi példa jól szemlélteti ezt. Fontos jelezni, hogy bár a valós ügylet hasonlóan zajlott, de korántsem pontosan így. Mivel a cél a jó kiszállási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés