Előfizetői tartalom

Olajvihar - OMV stratégia a kelet-európai régióban

Portfolio
Az energiapolitika jelentőségéről, illetve az ezen kihívásokra adott OMV válaszról tartott ma előadást Wolfgang Ruttenstorfer, az OMV elnök-vezérigazgatója a társaság negyedik alkalommal megrendezésre kerülő média napján, ahol a szokásokhoz híven a teljes top menedzsment jelen volt. Az eseményen a menedzsment ismét megerősítette tavalyi év végén közzétett stratégiájának főbb pontjait, valamint elkötelezettségét a Nabucco gázvezeték megvalósítása mellett.

Stratégia. Ruttenstorfer az energetikai kínálat biztonsága hívta fel a figyelmet, melyet alapvetően az alábbi tényezők határoznak meg: - geopolitikai tényezők; - infrastruktúra; - piaci ár. Az OMV válasza a energetikai biztonság, valamint az ár által támasztott kihívásokra a különböző területeken az alábbiak szerint foglalható össze: 1. Upstream: - a kitermelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés