Előfizetői tartalom

Mint a farkasok: ingatlancégek lehetnek a befektetők kedvencei

Portfolio
Befektetői sztorik mellett megy el, aki figyelmen kívül hagyja a régiós növekedésből számottevően profitáló osztrák ingatlancégek térnyerését. Nemzetközi viszonylatban is jelentős méretű tőzsdei társaságokról van szó, a részvényekben pedig komoly növekedés rejtőzhet. Csak az év eleje óta 15%-os nyereséget realizálhattak a befektetők, de van olyan elemzői célárfolyam, amely 30% feletti potenciált lát a papírokban.

Farkasétvágy. Változatlanul élénk az érdeklődés a feltörekvő piacokon befektető ingatlancégek iránt, a szektor az alacsony kamatszinttektől támogatva nőtte ki magát, lehetőségei azonban jelenleg is kedvezőek.Korábbi írásunkban bemutattuk az iparágban rejlő hatalmas növekedési potenciált, melynek legfontosabb tényezői az alábbiakban összegezhetőek: 1. a régióba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés