Előfizetői tartalom

Izgalmak nélküli piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A múlt héten egy halvány reményt keltő napot láthattunk a piacon, szerdán határozottan elrugaszkodott a támaszról és látványos emelkedést könyvelhetett el. A pozitív napnak azonban nem volt folytatása, egyelőre egy szűk sávba rendezkedett be. Rövid és középtávon is oldalazás van, pozíciót jelenleg csak rövidtávra érdemes nyitni, a támaszok illetve ellenállások közelében és sávkereskedéssel érdemes próbálkozni.

Jó segítség lehet ilyen esetben a CCI, esetleg az RSI indikátor. A veszteségminimalizáló stop-loss megbízásokat a kritikus szintek közelébe ajánlott elhelyezni, felkészülve valamelyik irányba történő kitörésre. BUX: A múlt hét szerdai emelkedő nap óta egy szűk sávban mozog az árfolyam, ellenállást 22500 pont jelent, melynek áttörése esetén a 23,000 pontos szintet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés